BN Livsstil.dk

Grundlagt marts 2019

BN Livsstil drives af Jacob og Jeanett Brøsch Norengaard

Hos os finder du et bredt udvalg inden for Boligindretning, boligtilbehør, møbler, lamper, havemøbler, haveindretning, personlig pleje, wellnessprodukter, smykker, Social food

Indehaveren Jeanett, har en stor passion for Design, Boligindretning, boligstyling og lækre livsstilsprodukter. 

Vi er en mindre, men seriøs butik og bestræber os på at vores produktsortiment er primær danske og afspejler tidens tendenser inden for Design, Boligindretning og livsstilsprodukter. Vi vælger vores leverandører ud fra hvad vi selv finder interessant, men som samtidig er brugbart i hverdagen. -Vi håber, I er enige.

Vores værdier:

Personlige service | Hurtig levering | Tilgængelighed | Høj kvalitet | Bæredygtighed.

Vi er selv af den mening, at en lækker webshop kan friste de fleste. Dog er vi samtidig af den overbevisning, at rigtig mange også gerne vil have mulighed for at føle eller dufte de produkter, som de skal købe. - Derfor er BN Livsstil en webshop, men vi har også en "minibutik"/ showroom. Det giver dig som kunde en mulighed for at sidde derhjemme og handle online, når det passer dig. Samtidig har du mulighed for at besøge os i vores "minibutik"/ showroom, hvor du kan dufte, prøve, mærke, smage på hele vores sortiment og handle direkte. Hos BN Livsstil får du det bedste fra begge verdener.

Pr. 2/8 kan du besøge os efter aftale i vores nye showroom / Minibutik på Etta Camerons Vej 15 st. tv. 2450 København SV 2450 København SV 

 

Fokus på bæredygtighed

Vi ønsker at bidrage til en fælles bæredygtig fremtid. Vi har valgt miljøvenlig emballage til indpakning og forsendelse. Når vi sender dine pakker, genbruger vi gerne kasse, Varelevering foregår på cykel når det er muligt m.v.

Det er et af vores bidrag til at optimere i forhold til at passe på vores miljø, ligeledes leverer vi altid din ordre med cykelbud når det er muligt.

Du er også velkommen til at komme forbi vores "minibutik"/ showroom og hente dine varer.

Når du handler hos os opfordrer til, at du medbringer dit eget net/ pose, så vi på den måde ikke forbruger unødig emballage.

Vi håber, du vil hjælpe os med at hjælpe miljøet. 

Feedback: BN Livsstil er kun noget i kraft af vores gode kunder. Derfor sætter vi stor pris på jeres feedback. Vi sætter meget stor pris på anmelder på Trutpilot, delinger på Sociale medier som Facebook og Instagram og tager også meget gerne imod idéer, ønsker eller forslag til forbedringer.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores "minibutik"/ showroom eller online på shoppen. 

De bedste hilsner

Jacob og Jeanett 

Showroom / Minibutik: Etta Camerons Vej 15 st. tv. 2450 København SV
Kontor: A.C.Meyers vænge 5, 2 tv, 2450 København SV 
E-mail: info@BNLivsstil.dk | Tlf. +45 93 87 84 88

Telefontid: mandag-fredag: kl. 16:00-19:00 | Lørdag: kl. 11:00-13:00

Åbningstider: "Minibutik"/ Showroom :Efter aftale