×

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

BroeschNorengaard anvender sig af cookies. 

  • -10%

Gulvstander til TV i træ, 46-70"

Varenummer 176494

Vi er vilde med det, hvad med dig?

Vogel's NEXT OP1

OP1-gulvstanderen fra Vogels redesigner den måde, hvorpå fjernsynet integreres med nutidig livsstil. Dette enkle, men fantastiske nordiske design kombinerer natur med teknologi for at gøre fjernsynet til centrum i lokalet. Dens elegante, rene linjer understreger ægtheden af træ, så du får en stander, der vil berige dit daglige miljø.

  • Fastgør dit tv sikkert
  • Skjuler stilfuldt alle dine kabler
kr.5,995.00
kr.5,395.50 Save 10%
Tax included
Quantity

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Description

Fritstående, smuk og iøjnefaldende

Vogel's OP1 er omhyggeligt fremstillet af førsteklasses eg med smukke linjer og vedvarende skønhed. Designet betyder, at fjernsynet igen bliver et flot fokus i stuen og er fritstående, så det kan placeres præcis, hvor man ønsker det. Den er en flot hyldest til sand trækunst. Her er en gulvstander, der fungerer ligeså godt, som den ser ud. Den ekstreme stabilitet af det trebenede stativ og bund betyder, at selv et stort 70" fladskærmsfjernsyn kan monteres fast og sikkert. Robuste RVS-stænger sikrer fjernsynet på standeren, så OP1 kan bære op til 40 kg.

OP1 giver et helt nyt perspektiv på begrebet fjernsyn som et designobjekt og giver en karakteristisk symmetri, der bringer skønhed til den nyeste teknologi.

Min. skærmstørrelse: 46"
Maks. skærmstørrelse: 70"
Maks. vægt: 40 kg
Maks. bredde på interface: 500 mm
Maks. højde på interface: 600 mm
Afstand over gulvet: 508 mm

Product Details
Varenummer 176494
1 andre varer i den samme kategori:

Reference: Varenummer 176589

Next OP2 Træ gulvstander.

NEXT OP2 er en moderne, fritstående gulvstander til fjernsyn. Det har et skandinavisk design præget af funktionel enkelhed. NEXT OP2-standeren har et elegant design, og det er nemt at tilføje en lydbjælke ved at bruge yderligere NEXT OPSOUND-tilbehør (sælges separat). NEXT OP2 er velegnet til fjernsyn på mellem 50" og 77" og op til en vægt på 50 kg....

Pris 5.850,00 kr. Normalpris 6.500,00 kr.
Mere
På lager

Follow us on Facebook